Javite nam se
info@idop.hr

Istraživanje o profilu i vrsti posla DOP profesionalaca

Jedan od najvećih izazova s kojim se današnje poslovanje suočava predstavlja porast stanovništva koji će do 2030. godine dosegnuti 9 milijardi ljudi. Ovaj izazov podrazumijeva efikasnu raspodjelu ograničenih prirodnih resursa, energije i kapitala na stanovništvo najvećim dijelom naseljeno u velikim gradovima.

 

Međutim, ovi trendovi predstavljaju mnoge mogućnosti i prilike za rast i razvoj poslovanja i stanovništva u cjelini. Iz tog razloga, mnoga uspješna poduzeća diljem svijeta educiraju profesionalce sa znanjima iz područja društveno odgovornog poslovanja i održivosti. Stručnjaci iz ovog područja razumiju položaj poduzeća i njegovu ulogu u stvaranju novog održivog poslovanja kojeg zahtijevaju novi globalni trendovi.

 

Prema istraživanju o visini plaće DOP profesionalaca Sustainability Salary Survey 2018, prvi puta je zabilježen trend prema kojem DOP aktivnosti poduzeće provodi unutar poduzeća.

Dijalog s dionicima, planiranje i razvoj DOP strategije predstavljaju aktivnost za koju najviše poduzeća angažira konzultantske kuće, ali i provode unutar poduzeća.

 

Poveznica: CR Salary Survey 2018

Kolačiće koristimo da bi vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.