Javite nam se
info@idop.hr

Rast i transformacija malog i srednjeg poduzetništva (GT4SME)

Mala i srednja poduzeća okosnica su globalne ekonomije i ključna za održivi rast i transformaciju.

 

U ovom projektu želimo podržati edukatore malih i srednjih poduzeća i povećati njihove kapacitete u 4 glavne teme: utjecaj integracije pozitivnih vrijednosti u poslovne strategije, internacionalizacija, digitalna transformacija i održivo financiranje kako bi pomogli malim i srednjim poduzećima da rastu i transformiraju se na održiv način.

Ciljevi projekta

Teme projekta

Zajedničkim naporima te kroz stečena znanja i vještine, projektni partneri razviti će digitalni priručnik za podršku edukatorima i malim i srednjim poduzećima u rastu i digitalnoj transformaciji.

 

 

Priručnik će predstaviti korisne informacije za edukatore i mala i srednja poduzeća o četiri teme projekta, kao i određene primjere dobre prakse na kojima su radli projektni partneri tokom ovog projekta.

Vezani članci

Integracija vrijednosti pozitivnog utjecaja

Četvrti transnacionalni projektni sastanak (TPM) projekta Erasmus+ Strateško partnerstvo „Enabling Sustainable Growth and Transformation of SMEs with a Focus on Work-Based Learning” (GT4SME) održan je na hibridni način u razdoblju od 26. do 28.07.2021. Dok se...

Saznajte više

GT4SME: Peti transnacionalni projektni sastanak

  5. transnacionalni projektni sastanak (TPM) projekta Erasmus+ strateškog partnerstva „Enabling Sustainable Growth and Transformation of SMEs with a Focus on Work-Based Learning“ (GT4SME) održan je na hibridni način između 15. – 17.09.2021. Dok se dio...

Saznajte više

Imate pitanja?

Javite nam se za termin besplatnog prezentacijskog online sastanka

Kolačiće koristimo da bi vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.