Javite nam se
info@idop.hr

Društveno odgovorno poslovanje u sportu GoSport

GoSport projekt promiče dobro upravljanje u sportu kroz društvenu odgovornost.

Sport može igrati važnu ulogu u borbi protiv diskriminacije i promicanju ljudskih prava, tolerancije i socijalne uključenosti. Stoga je ključno pojačati sposobnosti i kapacitete sportskih organizacija za provedbu društveno odgovorne politike.

Projekt GoSport ima za cilj poticanje socijalne uključenosti i jednakih mogućnosti u sportu poboljšanjem dobrog upravljanja unutar sportskih organizacija te približavanjem društvu i podizanjem svijesti o društvenim pitanjima.

Ciljevi projekta

Ciljevi projekta

Ciljevi projekta

Dop-vodič

Proveli smo studije o tome kako sportske organizacije tumače, upravljaju i daju prioritet pitanjima društvene odgovornosti te kako se društvena odgovornost tumači unutar sportskih organizacija.

 

Na temelju istraživanja razvijamo DOP vodič i alate za sportske organizacije. Ovi digitalni resursi pomaže u podizanju svijesti i prepoznavanju društvene odgovornosti i razumijevanju odnosa između sportske organizacije, njenih dionika i društva te o tome kako se društvena odgovornost može učinkovito integrirati u poslovne strategije sportskih organizacija.

 

Alati su namijenjeni za obuku profesionalnih, poluprofesionalnih i neprofitnih sportskih timova, klubova i akademija.

Vezani članci

DOP i sportske organizacije

Proveli smo istraživanje nad sportskim organizacijama. Cilj istraživanja bio je saznati kako sportske organizacije tumače DOP. Istraživanje je provedeno u svibnju 2020. godine. Rezultati istraživanja Prije svega, 55% sudionika istraživanja je čulo za DOP i njegove politike...

Saznajte više

GoSport: Vodič o društvenoj odgovornosti u sportskim organizacijama

GoSport konzorcij s ponosom predstavlja Vodič za prepoznavanje društvene odgovornosti i razumijevanje odnosa između sportskih organizacija, dionika i društva te o tome kako se društvena odgovornost može učinkovito integrirati u sportske organizacije. Vodič je zamišljen kao...

Saznajte više

Imate pitanja?

Javite nam se za termin besplatnog prezentacijskog online sastanka?

Kolačiće koristimo da bi vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.