Javite nam se
info@idop.hr

Društvene i humanističke znanosti za bolje obrazovanje i održive inovacije (SHOUT)

Projekt SHOUT – društvene i humanističke znanosti u intersektorskom iskoraku za bolje obrazovanje i održive inovacije – ima kao primarni zadatak ojačati inovacijski kapacitet i transformacijsku ulogu sveučilišta, malih i srednjih poduzeća i nevladinih organizacija na području rješavanja složenih problema koji su predstavljeni u UN-ovim ciljevima održivog razvoja i na području razvoja inovativnih održivih rješenja kroz model međusektorske suradnje uz bolju razmjenu znanja između različitih dionika, diplomanata društvenih i humanističkih znanosti i bolju zapošljivost istraživača.


U implementaciji sudjeluje trinaest partnera iz Litve, Slovenije, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Cipra, Grčke i Portugala, a vrijeme trajanja projekta je tri godine.

Ciljevi projekta

Ciljevi projekta

SHOUT HUB platforma

Ciljevi projekta

SHOUT HUB platforma spaja sve sudionike na tržištu, nastavnike, studente, stručnjake iz društvenih i humanističkih znanosti te predstavnike poslovnog sektora. Glavne značajke HUB-a su ponuditi krajnjim korisnicima potpuno i smisleno iskustvo.

  • HUB povezuje talente iz društvenih i humanističkih znanosti s voditeljima održivih inovacijskih projekta povezanih s UN SDG-ima.
  • Uklanja jaz u komunikaciju između društvenih i humanističkih stručnjaka i poslovnog sektora kroz kontinuirano obrazovanje.
  • Omogućuje suradnju među svim skupinama dionika (visoka učilišta, studenti, nastavnici, stručnjaci, nevladine organizacije i mala i srednja poduzeća).

Rezultati projekta

Što smo sve postigli projektom?

Vezani članci

Dobre prakse uspješnih DOP inicijativa

Skupili smo dobre prakse uspješnih DOP inicijativa u SHOUT – Goodd practices booklet. Dokument je vizualna reprezentacija 10 inicijativa. Projekt SHOUT  ima kao primarni zadatak ojačati inovacijski kapacitet i transformacijsku ulogu sveučilišta, malih i srednjih poduzeća i...

Saznajte više

Opće smjernice o održivim inovacijama

Ključ rješavanja problema predstavljenih u SDG je međusektorska suradnja. U tu svrhu sastavili smo opće smjernice o održivim inovacijama. Projekt SHOUT  ima kao primarni zadatak ojačati inovacijski kapacitet i transformacijsku ulogu sveučilišta, malih i srednjih poduzeća...

Saznajte više

Imate pitanja?

Javite nam se za termin besplatnog prezentacijskog online sastanka

Kolačiće koristimo da bi vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.