Javite nam se
info@idop.hr

IDOP Akademija Društveno odgovornog poslovanja

Motivirani uvjerenjem kako društveno odgovorna poduzeća ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, Institut za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) je pokrenuo program edukacije poslovnog sektora – IDOP Akademiju Društveno odgovornog poslovanja.

IDOP Akademija Društveno odgovornog poslovanja jest stručni obrazovni program o društveno odgovornom poslovanju specijalno oblikovan za mala, srednja i velika poduzeća koja već imaju implementiranu održivost u svom poslovanju kao i onima koji tek kreću na put održivosti.

KOME JE NAMIJENJENA IDOP AKADEMIJA?

Namijenjena je zaposlenicima/cama malih, srednjih i velikih poduzeća, obveznicima i neobveznicima sastavljanja nefinancijskih izvješća, predstavnicima nevladinih organizacija i svima zainteresiranima za temu održivosti i održivog razvoja. Za uspješno završenu obuku potrebno je sudjelovati najmanje 75% vremena trajanja Akademije. Svi sudionici/e koji budu prisutni na minimalno tri modula će dobiti certifikat o sudjelovanju na IDOP Akademiji.

 

ŠTO OČEKIVATI OD IDOP AKADEMIJE?

Kroz module, sudionici/e će usvojiti sva potrebna znanja i alate vezane za uspješnu implementaciju društvene odgovornosti u poslovanje.

 

MODULI ODRŽAVANJA IDOP AKADEMIJE:

MODULI

1. Prioriteti održivosti u poslovnim ciljevima

2. Nefinancijsko izvješćivanje

3. Klimatske promjene i utjecaj na poslovanje

4. Komuniciranje društvenog odgovornog poslovanja

Vrijeme trajanja svakog modula je dva sata i trideset minuta u poslijepodnevnom terminu (13:00 -15:30h). Predavači/ce će biti renomirani stručnjaci/kinje koji će iznijeti svoja relevantna iskustva.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Za više informacija pošaljite Vaš upit na info@idop.hr

 

TROŠKOVI OBUKE:

Sudjelovanje u online IDOP Akademiji Društveno odgovornog poslovanja je besplatno.

Više informacija o Institutu za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) možete pronaći na www.idop.hr

 

Kolačiće koristimo da bi vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.