Hi4CSR Vas poziva da saznate više o odgovornom gospodarenju vodama

Erasmus+ projekt pod nazivom Harmonizacija i implementacija EU Direktiva u području društveno odgovornog poslovanja – Hi4CSR počeo je u listopadu 2016. i trajat će do travnja 2018. godine. Uz Institut za društveno odgovorno poslovanje, u projektu sudjeluju i RRiF-plus d.o.o. (Hrvatska), ABIS – The Academy of Business in Society (Belgija), Ekvilib Institut (Slovenija), Global Impact Grid (Njemačka), Institut za društveno odgovorno poslovanje (Hrvatska), LUM Sveučilište (Italija), Pontis Foundation (Slovačka) i Bridging to the Future (Ujedinjeno Kraljevstvo).

Tijekom kolovoza, projektni partneri su istraživali različite teme pa se tako pisalo o trenutnom stanju DOP-a u Sloveniji i Njemačkoj, novim smjernicama za nefinancijsko izvještavanje, zakonskoj regulaciji ravnoteže između posla i privatnog života i društveno odgovornom investiranju. Poseban je fokus bio na održivom i odgovornom gospodarenju vodama, te s njim povezanoj Direktivi 2000/60/EC, što je jedna od glavnih projektnih tema.

Također, Hi4CSR konzorcij se pripremao za treću obrazovnu aktivnost koja će se održati u Bruxellesu od 11. do 15. rujna 2017.

Objavljene članke možete naći na službenom blogu projekta:

Dodatne informacije o projektu možete pronaći na web stranici www.hi4csr.com, pisati konzorciju na info@hi4csr.com, ili se povezati putem društvenih mreža: Facebooka, Twittera, LinkedIna ili YouTube kanala.