Besplatna online IDOP Akademija Društveno odgovornog poslovanja

Prijavite Se Na Besplatnu Online Idop Akademiju Drustveno Odgovornog Poslovanja

Motivirani uvjerenjem kako društveno odgovorna poduzeća ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, Institut za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) pokreće program edukacije poslovnog sektora - IDOP Akademiju Društveno odgovornog poslovanja. 

IDOP Akademija Društveno odgovornog poslovanja jest stručni obrazovni program o društveno odgovornom poslovanju specijalno oblikovan za mala, srednja i velika poduzeća koja već imaju implementiranu održivost u svom poslovanju kao i onima koji tek kreću na put održivosti. 

KOME JE NAMIJENJENA IDOP AKADEMIJA?

Namijenjena je zaposlenicima/cama malih, srednjih i velikih poduzeća, obveznicima i neobveznicima sastavljanja nefinancijskih izvješća, predstavnicima nevladinih organizacija i svima zainteresiranima za temu održivosti i održivog razvoja. Za uspješno završenu obuku potrebno je sudjelovati najmanje 75% vremena trajanja Akademije. Svi sudionici/e koji budu prisutni na minimalno tri modula će dobiti certifikat o sudjelovanju na IDOP Akademiji. 

ŠTO OČEKIVATI OD IDOP AKADEMIJE?

Kroz module, sudionici/e će usvojiti sva potrebna znanja i alate vezane za uspješnu implementaciju društvene odgovornosti u poslovanje. 

MODULI I DATUMI ODRŽAVANJA IDOP AKADEMIJE: 

MODULI

DATUM

 1. Prioriteti održivosti u poslovnim ciljevima

12. travanj 2021. 

 2. Nefinancijsko izvješćivanje

13. svibanj 2021. 

 3. Klimatske promjene i utjecaj na poslovanje

10. lipanj 2021. 

 4. Komuniciranje društvenog odgovornog poslovanja

6. srpanj 2021. 

*IDOP zadržava pravo izmjene termina uz pravovremeno informiranje sudionika/ca IDOP Akademije.

Vrijeme trajanja svakog modula je dva sata i trideset minuta u poslijepodnevnom terminu (13:00 -15:30h). Predavači/ce će biti renomirani stručnjaci/kinje koji će iznijeti svoja relevantna iskustva. 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave za ovu godinu su zatvorene. Odabrane osobe za sudjelovanje na Akademiji su obaviještene putem email adrese koju su naveli u online prijavi. 

TROŠKOVI OBUKE:

Sudjelovanje u online IDOP Akademiji Društveno odgovornog poslovanja je besplatno.

Za više informacija pošaljite Vaš upit na info@idop.hr 

Više informacija o Institutu za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) možete pronaći na www.idop.hr